Siden jeg var barn har jeg følt at arkitektur var den vej livet skulle gå.

 

I mine projekter og metoder er min motivation grundlæggende at være nysgerrig og undersøgende i søgen efter en bedre forståelse af et stedets historie, sammensætning, kvalitet og eksisterende kontekst, og anvende det som afsæt og inspiration.

Min hovedinteresse ligger i de komplekse og urbane miljøer, og arbejdet med udviklingen af byen og dens mange dele og helheder foruden læren om sociologi og menneskelige dynamikker.

Jeg færdiggjorde mit afgangsprojekt i sommeren 2018 på KADK, og siden har jeg arbejdet med skitserende projekter og taget kursus i byplanlægning, og fået en dybere indsigt i de mange aspekter inden for lokal- og kommuneplanlægning i Danmark.
Desuden engagerer jeg mig i debatten om hvordan vi forsat udvikler vores byer, og hvilke udfordringer jeg ser vi i fremtiden står over for, bl.a. her i Politiken Byrum.

Jeg brænder for at udvikle idéer, koncepter og strategier hvor arkitekturen specifikt kan gøre en forskel og være med til at forandre og forbedre måden vi anvender rum og lever i byen på.

Kontaktoplysninger

Rubenandersen888@gmail.com

www.linkedin.com/in/ruben-andersen-b89967ba/

 

+45 2663 9492

 

Bosat i København

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now